#Foodblogevent juni: tomaat in de hoofdrol

  

Foodblogevent juni: TOMAAT

Ik blijk het foodblogevent van de Facebookgroep ‘Foodbloggers Benelux’ van afgelopen mei gewonnen te hebben. Thema was: kruiden in de hoofdrol. Ik maakte een basilicumtaartje. Leuk dat ik daarmee gewonnen heb! 

Hierbij snel het nieuwe onderwerp…

Ik ben gek op tomaat. Dus dat wordt het onderwerp voor het Foodblogevent voor juni. Niet als bijgerechtje of bijzaak natuurlijk, maar echt in de hoofdrol. Schrijf je recept op je eigen foodblog en zet een link naar je blog op de Facebookpagina onder mijn berichtje en gieronder als reactie. Ik kies dan na juni de nieuwe winnaar en die mag dan het event voor juli hosten!

PS Je kunt alleen meedoen als je lid van de Facebookgroep bent! 

Succes met het bedenken van een recept en maken van een lekker gerecht!

Advertenties

6 thoughts on “#Foodblogevent juni: tomaat in de hoofdrol

  1. WINNAAR FOODBLOGEVENT JUNI TOMAAT: Jody Mijts
    Ik won de foodblogevent van afgelopen mei met als thema ‘kruiden in de hoofdrol’ met mijn basilicummoussetaartje met tomatengelei’ en mocht het event van juni hosten. Ik koos voor het thema tomaat. Er kwamen vijf inzendingen op mijn blog http://www.villavinissima.nl smile-emoticon
    • Johanneke de Roon van ‘Bijna netzo lekker als thuis’ maakte Witte bonen in tomatensaus (zonder potje).
    • Gereon de Leeuw van Gereonskeukenthuis.nl maakte zijn versie van een oud Frans recept uit het kookboekje ‘Recettes de grand mère’: Cake met een vulling van gekonfijte en gedroogde tomaten.
    • Jody Mijts (Ongewoon Lekker) deed voor het eerst mee met het foodblogevent met ‘Tarte tatin met cherry tomaatjes’.
    • Elisabeth van der Ark (Elisabeth’s Kitchen) gebruikte coeur de boeuf tomaten voor haar ‘Tonijn-tomaat salade simpel en smaakvol’.
    • En Sabina Posthumus (Sabinakookt.nl) heeft op de valreep het recept voor Manhattan Chowder toegevoegd.
    Leuk dat twee inzendingen (van Gereon en Jody) er ook een wijntip bij geven!
    En wie wint? Allemaal lekker, en zomers! Jody wint. Haar recept spreekt mij het meeste aan en haar tarte tatin lijkt een beetje op de tarte tatin van tomaat en chèvre blanc die ik zelf wel eens maak. Leuke variatie, Jody! Gefeliciteerd! Jij mag het foodblogevent van juli hosten. Ben benieuwd naar je thema…!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s